Binnen- en buitenzonwering

Om een goed werk- en leefklimaat te garanderen is het tegenwoordig een absolute noodzaak dat er een effectieve zonwering wordt aangebracht. Met zonweringsproducten kunt u de lichtinval in uw interieur beinvloeden, uw privacy beschermen en de zonnewarmte weren. Zon en licht hebben we namelijk allemaal nodig. En met licht kunnen we spelen. Iets meer verduistering, een sfeervolle kleur, een inspirerend patroon of zacht gefilterd licht.

Het bécé duo rolgordijn
Het duo rolgordijn bestaat twee stoflagen. De stof van het duo rolgordijn is vernuftig geweven en bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen, wordt de mate van lichtinval bepaald.U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de stof 'open' te zetten zodat het buitenlicht maximaal binnenvalt. Zet u de stof zo dat de banen elkaar half overlappen, dan heeft u halve lichtinval. Zet u de stof in de gesloten stand, dan houdt u het meeste licht (en nieuwsgierige blikken) buiten.


Ook kunt u bij ons terecht voor insectenhorren voor ramen en deuren.

Wij zijn o.a. leverancier van:
 

Edisonweg 15, 8071 RC Nunspeet, tel. 0341 - 25 80 60, fax 0341 - 25 00 58, e-mail info@bruijnes.nl, internet www.bruijnes.nl